NEDERLANDSTALIGE VAKANTIE-ACCOMMODATIES
               IN (BIJNA) ALLE LANDEN VAN EUROPA


VAKANTIELANDGENOTEN.COM


    VAKANTIELANDGENOTEN.COM
 


             . . . een gastvrij onthaal
                                 in uw eigen taal . . . 

Bij vele landgenoten sluimert een langgekoesterde wens om het roer om te gooien. Op een mooie plek en in een lekker klimaat elders in de wereld een nieuw, en vooral ànder bestaan op te bouwen.

Op VAKANTIELANDGENOTEN.COM kunt u een kijkje nemen in het uitgebreide aanbod van prachtige vakantie-accommodaties van avontuurlijke en ondernemende Nederlanders en Vlamingen, die hun dromen 'in den vreemde' tot werkelijkheid hebben gemaakt.
Zo u dat wilt, kunt u online een vakantie boeken of eerst eens telefonisch of per email contact met hen opnemen. Allemaal in uw moedertaal, dat spreekt vanzelf.

Een van de grote voordelen van Vakantielandgenoten.Com is, dat u direct en in het Nederlands met de eigenaar of accommodatie-verhuurder communiceert. Zonder reisbureau of agency als schakel ertussen. De communicatie verloopt daardoor gemakkelijk, snel, en de kans op misverstanden is minimaal.

U vindt op VAKANTIELANDGENOTEN.COM uiteraard vele Nederlandstalige campings, hotelletjes, gîte's, vakantiebungalows, appartementen, groeps- accommodaties, compleet ingericht huurtenten of huurcaravans, en bed & breakfast-adresjes in bekende toeristische bestemmingen als Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden, Duitsland, Luxemburg, Denemarken, Tsjechië, Portugal en Oostenrijk.

Na slechts twee kliks kunt u zich echter ook laten informeren over Nederlandstalige overnachtingsmogelijkheden in bijvoorbeeld een cottage in Ierland, een villa op Malta, een camping in Hongarije, Polen, Slowakije of Litouwen, een campinghut in Noorwegen, een gastenverblijf in Roemenië, Macedonië of Bulgarije, een mini-camping in Slowakije, een pension in Turkije, een appartement op een Grieks eiland of in Slovenië, een zeilschip in Kroatië of Griekenland, een chalet in Zwitserland, een kasteel in bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland, een volledig ingerichte tent of stacaravan in Kroatië, een golfguesthouse in Polen, een farmhostel op IJsland of een camping in Albanië.
Ook het huren van een camper of een zeiljacht behoort in enkele landen nu tot de mogelijkheid.

Hoe verschillend de accommodaties ook zijn in aard, comfort, prijs, ligging, enz., enz. ..... één eigenschap hebben ze zeker gemeen:  u vindt op onze vakantie-adressen altijd 

              een gastvrij onthaal in uw eigen taal 


                                            (einde)


 AANMELDEN VOOR DEELNAME AAN VAKANTIELANDGENOTEN.COM


(289) 525-4023

         DISCLAIMER

    KvK:  59583908
4046333846

STEDENTRIPS

PHAROS  FIETSVAKANTIES

SNP  FIETSVAKANTIES   Onze affiliate-partners 
 
  NL-GESPROKEN  /  AFILIATE-PARTNER VAN BOOKING.COM
 
  

  Pharos Reizen van de ANWB is dé reisorganisatie voor een geslaagde autovakantie in Europa. Pharos Reizen biedt een ruim aanbod afwisselende autovakanties voor zowel families met kinderen als stellen die er graag met z'n tweeën op uit trekken 

  864-673-7732

  BOOKING.COM  /  wereldleider in online reserveringen van hotel-accommodaties
  
  2097578099

  
 
  727-849-4320

 

  Effeweg.nl: supervoordelige busreizen met bestemmingen in heel Europa.

  Webshop de Zwerver

 

  347-444-7732

 


 

  
       HUURTENTEN 
               IN    
 
5624986309     Friesland
 (850) 862-1620        209-942-5103
 3206555449    Utrecht
 Flevoland      N-Holland  Zd-Holland    314-927-2195
 Nrd-Brabant  
Limburg
 
"een gastvrij onthaal in uw eigen taal"