De mentaal vitale werknemer

De mentaal vitale werknemer

Een medewerker die ‘lekker in z’n werk’ zit levert meer op voor het bedrijf. Steeds meer organisaties onderschrijven dat aandacht voor mensen een onmisbare factor is voor zakelijk succes. Aandacht voor de individuele werknemer, aandacht voor zijn of haar arbeidsmotivatie maar ook aandacht voor persoonlijke kwesties buiten de werkomgeving.

Daarom zoeken steeds meer bedrijven de samenwerking met MentaVitalis, specialist in externe counselingservices. MentaVitalis biedt personele begeleiding die onafhankelijk en vertrouwelijk is. Telefonisch, online en face to face. Met de kracht van aandacht als uitgangspunt. Via de MentaVitalis ContactCard kan iedere medewerker, indien daar behoefte aan is, zijn of haar verhaal kwijt aan een professionele counselor. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. En mocht dat gewenst zijn, is persoonlijke begeleiding binnen een week geregeld. Een unieke dienstverlening in Nederland, met als doel: het creëren van mentaal vitale werknemers en het voorkomen van arbeidsverzuim. MentaVitalis bespaart op die manier het bedrijfsleven miljoenen euro’s per jaar.

Het programma Ondernemend Nederland, een productie van Eye Media Solutions voor RTL7, geeft u in drie minuten een goed beeld van de werkwijze van MentaVitalis. Bekijk het hieronder:

 

Wilt u weten wat de kracht van aandacht voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op via 088-22 44 600 of stuur een bericht via ons (249) 700-7286


© 2017 MentaVitalis